Doggiedouche en trimsalon

HONDENTRIM/WASSALON

Bij hondentrimsalon DOGGIES TOTAL CARE  kunt u terecht voor de complete trimbehandeling van de hond door een gediplomeerd hondentrimster!
Wat wil zeggen: Ik was, kam, borstel, knip of scheer de hond, net wat nodig is voor de vacht van uw hond. Elke hond wordt gewassen. Dit is standaard bij een trimbeurt, ook worden de nagels geknipt, het haar voor de ogen weggeknipt, de oren verzorgt en de anaalklieren geleegd als dit nodig is.
Ook voor  sterk verharende honden bent u in de hondentrimsalon op het goede adres.

Ik werk altijd op afspraak, en plan de tijd ruim in zodat ik alle aandacht aan uw hond kan besteden. Voor nieuwe, angstige, oudere honden neem ik de tijd.

Verder wil ik u laten weten dat u met elk ras of ‘niet’ ras, groot of klein en dus ook de echte grote jongens (bv. Newfoundlander, Leonberger, enz.) welkom bent in mijn trimsalon. De hond wordt naar wens in model gezet en anders in overleg met u wordt er een passend model in gebracht wat de hond zo mooi mogelijk doet uitkomen. Er wordt een klantenkaart gemaakt, waarop de gegevens van u en de hond genoteerd worden, er wordt bijgehouden wat de behandeling geweest is en de eventuele bijzonderheden. Zodat bij de volgende behandeling niet alles weer uitgelegd hoeft te worden.

Een borstelbeurt, alleen nagels knippen of alleen wassen en drogen is natuurlijk ook mogelijk. En wij bieden de mogelijkheid van een puppiebehandeling. Dit houdt in dat we uw puppie laten wennen aan de geuren en geluiden van de trimsalon. Dit doen we totdat de pup16 weken is voor de helft van de prijs.

Wanneer u de hond naar de hondentrimsalon brengt, is dit meestal voor een paar uur. Voor sommige mensen(en honden) is dit soms best moeilijk. Maar u kunt het voor de hond en uzelf soms nog moeilijker maken door hem overdreven te gaan knuffelen, of “zielig” te praten, de hond kan hier erg onzeker van worden. Probeer het afscheid zo kort mogelijk te houden bij het verlaten van de hondentrimsalon. Bedenk dat de hond bij de trimsalon in goede handen is.

Soms kan het zijn dat de hond na de behandeling een beetje uit zijn ‘doen’ is, zoals springen, met de kop schudden en zijn lichaam gaan besnuffelen. Maakt U zich geen zorgen hierover, Uw hond moet ook wennen aan zijn nieuwe uiterlijk en aan het “gevoel”. Verder kan de hond ook moe zijn na de trimbeurt, dit is ook heel normaal. Ik ben dan ook een paar uur met de hond bezig geweest.