werkwijze doggie opvang

Werkwijze:

Op de dag dat ze aankomen, zullen ze eerst kennis maken met de honden die hier al aanwezig zijn. Ik laat de nieuwkomer kennis maken met de tuin. Hierna komen 1 voor 1 de honden naar buiten. Er wordt gesnuffeld en gedraaid. Als de honden rustig zijn, laat ik de volgende hond naar buiten. Enzovoort. Als iedereen rustig rond snuffelt, kunnen we naar binnen en zijn de honden vrij om te gaan en staan waar ze willen. Dit gebeurt allemaal zonder dat de baasjes er bij zijn, om de rust bij mezelf en in de groep te krijgen en te houden!Smokey op logee (2)

De honden krijgen hier 2x per dag voer wat van huis meegebracht moet worden!! Allemaal apart, ook al kunnen de honden thuis nog zo gezellig samen uit één bak eten, hier doen ze dat op verschillende plaatsen ieder met hun eigen bak. Zo kan ik zien of iedereen wel goed eet.
Mocht u hond om welke reden vaker of minder vaak per dag moeten eten, dan passen wij dit op zijn/haar/uw behoefte aan. Als u geen eigen voer meebrengt, krijgen ze bij ons voer. Hiervoor wordt 2 euro per dag in rekening gebracht! met zn alle eten R

De honden kunnen in de zomer de hele dag zowel buiten als binnen lopen en liggen waar ze willen. Er liggen overal kussens op de grond en natuurlijk hun eigen kleed.
Slapen doen de honden in huis,huiskamer, (bij)keuken, hal, waar ze maar willen. De honden liggen bij voorkeur niet alleen. Ze liggen bij elkaar in een ruimte, in een bench, zodat er s’ nachts of als we weg zijn niets kan gebeuren.

Ik maak als het lukt, foto’s van de tijd dat de hond hier aanwezig is. Zodat u kan zien hoe het met uw hond gaat, of is gegaan als u weer thuis bent. Ik kan deze foto’s mailen(mijn mailadres is: annemiek@doggiestotalcare.net) of via facebook (doggies total care) laten zien.

Ik stuur altijd 2 smsjes als dit mogelijk is, om u op de hoogte te houden. De eerste sms stuur ik zodra de honden hebben kennis gemaakt. De tweede sms stuur ik de volgende ochtend om te laten weten hoe de nacht is verlopen.

Als u kennis wilt komen maken is dit geen probleem. We laten graag zien hoe wij hier te werk gaan. Uw hond mag dan niet mee. Het kennis maken tussen de honden doe ik zonder eigenaars zoals hierboven beschreven. Hiervoor kan wel een oefenafspraak gemaakt worden. Uw hond heeft zijn vakantieadres dan al eens gezien en de honden die er aanwezig zijn.

Ook voor het brengen dan wel halen van de hond, nemen we graag de tijd voor u, kom op de afgesproken tijd. Gaat dit om redenen niet lukken belt u dan even. Onze honden zitten even  apart als er honden worden gehaald en gebracht. Om deze tijd zo kort mogelijk te houden is het fijn als iedereen zich aan de afgesproken tijd houdt.